Jokes

Laughter All The Way….

10 most stupid questions

Posted by @ B H i on November 4, 2006

1.. At the movies:
When you meet acquaintances/friends…

Stupid Question: – Hey, what are you doing here?

Answer: – Don’t u know, I sell tickets in black over here…

2.. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…

Stupid Question: – Sorry, did that hurt?

Answer: – No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try
again.

3.. At a funeral:
One of the teary-eyed people asks…

Stupid Question: – Why, why him, of all people.

Answer: – Why? Would it rather have been you?

4.. At a restaurant:
When you ask the waiter

Stupid Question: – Is the “Butter Paneer Masala” dish good??

Answer: – No, it’s terrible and made of adulterated cement.

At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years…

Stupid Question: – Munna, Chickoo, you’ve become so big.

Answer: – Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6.. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question: – Is the guy you’re marrying well?

Answer: – No, he’s a miserable wife-beating, insensitive lout…it’s
just
the money.

7.. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question: – Sorry. Were you sleeping?

Answer: – No. I was doing research on whether the Zulu tribes in

Africa marries or not. You thought I was sleeping….you dumb witted

Moron.

8.. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question: – Hey have you had a haircut?

Answer: – No, its autumn and I’m shedding……

9.. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question: – Tell me if it hurts?

Answer: – No it won’t. It will just bleed.

10.. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question: – Oh, so you smoke.

Answer: – Gosh, it’s a miracle …………it was a piece of chalk and
now
it’s in flames!!!

8 Responses to “10 most stupid questions”

  1. bitches

  2. saurabh jangid said

    cool ones

  3. jhon said

    its not stupid qustion these are fuckin question

  4. GARIMA said

    its bad. really bad……..

  5. zain said

    nice nice! not bad! but not good!!!😄

  6. jake said

    how stupid it is!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: